امکانات تحصیل در کانادا

ادامه تحصیل در کانادا

‌‌. 1 برای اعزام دانشجو به کانادا در دوره‌های‌ هنری‌ و حرفه‌ای‌ برای‌ مدارک‌Certificate و Diploma از دوره‌هایی‌ هستند که‌ پس‌ از یک‌ تا سه‌ سال‌ تحصیل‌ به‌ دلیل‌ شرط‌ ورود آسان‌تر و نداشتن‌ معدل‌ بالا برای‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها در کالج‌ها گذرانده‌ می‌شود.

‌: Bachelor . 2 شامل چهار سال‌ تحصیل‌ تمام‌ وقت‌ است؛ در بعضی‌ رشته‌ها مانند معماری‌ طول‌ این‌ دوره‌ به‌ پنج‌ سال‌ نیز می‌رسد در استان‌ اونتاریو به‌ دلیل‌ طول‌ دوره‌ دبیرستان‌ که‌ 13 سال‌ است، دوره‌های‌ سه‌ ساله‌ نیز وجود دارد .

Master . 3 برای ورود به‌ این‌ دوره‌ داشتن‌ مدرک‌Bachelor با معدل‌ حداقل‌B ضروری‌ است. در صورتی‌ که‌ دانشجو بخواهد در رشته‌ای‌ غیر از رشته‌ قبلی‌اش‌ ادامه‌ تحصیل‌ دهد، باید تعدادی‌ درس‌ اضافی‌ بگذراند. به‌ همین‌ دلیل‌ طول‌ دوره‌های‌Master از یک‌ و نیم‌ تا سه‌ سال‌ متغیر است. ضمناً‌ در این‌ دوره‌ دانشجو می‌تواند درس‌ با(Dissertation) پژوهش‌ را مدنظر قرار دهد یا بیشتر به‌ درس‌ پرداخته‌ و در نهایت‌ یک‌ یا دو کار علمی‌ کوچک‌ را پشت‌ سر گذارد.

‌‌: Ph.D . 4 برای ورود به‌ این‌ دوره‌ معدل‌ +B یا بالاتر در دوره‌Master مورد نیاز است. علاوه‌ بر این‌ دانشجو باید توصیه‌های‌ کتبی‌ استادان‌ قبلی‌ داشته‌ باشد که‌ توانایی‌ او را برای‌ پژوهش‌ نشان‌ دهد. برای‌ دوره‌Ph.D. در کانادا دانشجو باید حداقل‌ سال‌های‌ تحصیلی‌ تمام‌ وقت، گذراندن‌ دروس‌ تعیین‌ شده، گذراندن‌ امتحان‌ جامع‌ (کتبی‌ یا شفاهی‌ یا هر دو( و نوشتن‌ و دفاع‌ شفاهی‌ از پایان‌ نامه‌ پژوهشی‌ را با موفقیت‌ بگذراند. طول‌ متوسط تحصیل در کانادا در دوره دکتری‌ دوره‌ دکتر چهار سال‌ است.

در موارد خاصی‌ امکان‌ اخذ مدرک‌ Ph.D. بدون‌ دریافت‌Master و به‌ صورت‌ انتقال‌ از این‌ مرحله‌ و تنها با داشتن‌Bachelor میسر است.



منبع این نوشته : منبع
دوره‌ ,سال‌ ,این‌ ,دانشجو ,کانادا ,برای‌ ,این‌ دوره‌ ,دانشجو باید ,برای ورود ,دلیل‌ طول‌ ,سال‌ تحصیل‌