تحصیل گرجستان

ویزای تحصیلی گرجستان نیز که معمولا ویزای نوع C است و حداقل ۳۰ روز و حداکثر ۹۰ روز اعتبار دارد برای متقاضیان تحصیل در گرجستان جهت انجام مذاکرات اولیه با دانشگاه، توسط سفارت گرجستان در تهران صادر می شود.

نکته مهمی که در اینجا لازم است ذکر شود این است که : در صورت تمدید کارت اقامت گرجستان به مدت شش سال، در سال بعد فرد متقاضی می تواند جهت اخذ پاسپورت گرجستان و شهروندی این کشور اقدام کند، ولی در مورد دانشجویان این مساله صدق نمی کند یعنی اگر دانشجویی به مدت شش سال کارت اقامت گرجستان را تمدید کند نمی تواند در سال هفتم تقاضای پاسپورت و شهروندی گرجستان کند و این قانون فقط برای کسانی است که یا در گرجستان کار می کنند و اقامت کاری می گیرند و یا شرکتی در گرجستان ثبت کرده اند و کار و تجارت می کنند.

نکته مهم بعدی این است که به غیر از دانشگاه دولتی تفلیس ، چهار دانشگاه دیگر گرجستان هم مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران هستند و مدارک اخذ شده از آنها در ایران قابل ارزشیابی است، بدلیل تغییرات سریع و زودهنگام قوانین در ایران، خواهشمندیم قبل از تصمیم به اعزام دانشجو به گرجستان ، ابتدا با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت جهت تحصیل در شاخه های پزشکی تماس بگیرید و پس از اطمینان از ارزشیابی مدارک نسبت به شروع و یا ادامه تحصیل در گرجستان اقدام کنید تا بعدا دچار مشکل نشوید.



منبع این نوشته : منبع
گرجستان ,تحصیل ,وزارت ,اقامت ,علوم، تحقیقات ,وزارت علوم، ,اقامت گرجستان ,کارت اقامت ,وزارت علوم، تحقیقات ,کارت اقامت گرجستان